3-Daagse Retraite Moeiteloos Ontspannen Jezelf

3-daagse retraite moeiteloos ontspannen jezelf

Into the forest I go. To lose my mind and find my soul

[John Muir]

3-daagse
Moeiteloos Ontspannen Jezelf

Heb je het altijd druk en nooit tijd? Dan is dit de perfecte retraite voor jou! Juist wanneer je veel en voortdurend stress ervaart is het van belang je gedachten af en toe tot stilte te manen en je ziel volop de ruimte geven en aan het woord te laten. Ontspanning te vinden en jezelf volledig te ervaren.

De verleiding is groot om met een naar buiten gerichte focus te leven. Maar daarmee verwaarlozen we de rijkdom van onze eigen binnenwereld. In de verbinding met je eigen ziel (of essentie, kern) kun je de wereld om je heen weer helderder te zien.

So how do we lose our mind, zonder ons verstand te verliezen? Door onze ‘bodymind’ en onze ‘soulmind’ met elkaar te verbinden en in balans te brengen. Wanneer onze geest en ziel in harmonie zijn dan nemen we de juiste beslissingen (in lijn met onze eigen waarden) en zijn we in staat om een evenwichtig leven te leiden. In verbinding met onze universele natuur en groeibeginselen. Zodat jij je leven vorm kunt geven zoals jij dat wil.

We werken deze dagen o.a. met ademhaling, hartcoherentie, body-mind awareness en kwantummechanica. Je leert jezelf op een diepere laag kennen en keert met hernieuwde helderheid en energie huiswaarts. Een ervaring die nog lang door zal werken.

Locatie
Conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20, Werkhoven

Datum
16, 17, 18 oktober 2023

Investering
€ 695,-

Inclusief
Begeleiding
Zaalhuur
Overnachting (eigen kamer)
Ontbijt (2x), lunch (3x), diner (2x)
Koffie, thee, water
BTW

%d bloggers liken dit: