SHOP

Product specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Aantal pagina’s: 436
Met illustraties
Auteur: Saskia Bakels
Uitgever: Brave New Books
EAN: 9789464185867

Een Kleine Gids voor
MEER LEVEN IN JE LEVEN

€ 25,00 (incl. verzendkosten*)

Waardering: 5 uit 5.

Geeft duidelijk en eenvoudig inzicht in eigen psyche en die van anderen. Helpt patronen te herkennen en geeft praktische tips om meer vanuit je essentie te gaan leven.

Omschrijving

Hoe zou het leven zijn als het echt weer over LEVEN gaat en niet over OVERLEVEN? Met dit boek ga je op onderzoek in je eigen leven, het geeft je zicht op wie jij bent en hoe je zo bent geworden. Met praktische oefeningen en korte verhaaltjes uit het leven van de auteur ter illustratie

Inhoud

  • Deel I Hal der geschiedenis: onze herkomst
  • Deel II De spiegelkamer: een blik op ons zelf
  • Deel III De uitkijktoren: richting bepalen
  • Deel IV Het bos der kompassen: koers houden
  • Deel V Het feest der herkenning: reisgezelschap
  • Deel VI Het liefdespaleis: in de liefde
  • Deel VII Het moeras van verdriet: omgaan met rouw

*) Mail na betaling de adresgegevens voor verzending naar info.saba.tlc@gmail.com.

Productspecificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Verschijningsdatum: december 2021
Aantal pagina’s: 49
Met illustraties
Auteur: Saskia Bakels
Uitgever: Brave New Books
EAN: 9789464359114

De Vrijheid van de Vogels

€ 16,00 (incl. verzendkosten*)

Waardering: 5 uit 5.

Leuk verhaaltje. Heel knap hoe de auteur het probleem metaforisch heeft omschreven. Heel herkenbaar voor mij als (inmiddels volwassen) kind uit een gescheiden gezin. Ben momenteel erg met zelfontwikkeling bezig en merk dat door toenadering en vergeving naar de ene ouder, ik qua gevoel in de knoop kom richting de andere ouder. Heel fijn om dit nu zo te lezen.

Omschrijving

Een kort sprookje over een land van ‘Toen en Ooit’ dat grensde aan het land van “Hier en Nu’. Hier gelden verschillende wetten en de inwoners hebben hun trouw te beloven aan hun eigen Vorsten. Maar op een dag gebeurt het ondenkbare, het grote geheim van de vogels wordt onthuld.

Over loyaliteit en over loyaliteitsconflict. Over de spanning tussen ik en de ander, schuld en onschuld en over autonomie. In het bijzonder voor kinderen van wie de ouders zijn gescheiden of gaan scheiden en voor hun ouders.

Met een uitgebreid nawoord voor volwassenen met een toelichting op eerdergenoemde thema’s vanuit de psychotherapie. O.a. over getrianguleerde kinderen die betrokken in de strijd tussen hun ouders, waardoor ze zich expliciet of impliciet gedwongen kunnen voelen om voor één van de ouders en tegen de andere ouder te keren. Aan de hand van de principes vanuit Systemisch Werken van psychotherapeut Bert Hellinger.

*) Mail na betaling de adresgegevens voor verzending naar info.saba.tlc@gmail.com.

%d bloggers liken dit: