Bestelpagina boek ‘het verhaal van de vrijheid van de vogels’

Productspecificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Verschijningsdatum: december 2021
Aantal pagina’s: 49
Met illustraties
Auteur: Saskia Bakels
Uitgever: Brave New Books
EAN: 9789464359114

De Vrijheid van de Vogels

Waardering: 5 uit 5.

€ 16,00 (incl. verzendkosten*)

Omschrijving

Een kort sprookje over een land van ‘Toen en Ooit’ dat grensde aan het land van “Hier en Nu’. Hier gelden verschillende wetten en de inwoners hebben hun trouw te beloven aan hun eigen Vorsten. Maar op een dag gebeurt het ondenkbare, het grote geheim van de vogels wordt onthuld.

Over loyaliteit en over loyaliteitsconflict. Over de spanning tussen ik en de ander, schuld en onschuld en over autonomie. In het bijzonder voor kinderen van wie de ouders zijn gescheiden of gaan scheiden en voor hun ouders.

Met een uitgebreid nawoord voor volwassenen met een toelichting op eerdergenoemde thema’s vanuit de psychotherapie. O.a. over getrianguleerde kinderen die betrokken in de strijd tussen hun ouders, waardoor ze zich expliciet of impliciet gedwongen kunnen voelen om voor één van de ouders en tegen de andere ouder te keren. Aan de hand van de principes vanuit Systemisch Werken van psychotherapeut Bert Hellinger.

Door op de ‘bestellen’ knop te drukken kom je in de betaalomgeving. Het verzendadres vul je in onderstaand formulier in. Na verzending ontvang je de track-and-trace code in je mailbox.

%d