Inzicht in jezelf

woman in makeup looking in mirror in street

Krijg meer inzicht in jezelf door gericht en concreet zelfonderzoek. Richt je focus op een specifiek zoals persoonlijkheidskenmerken, je drijfveren of je eigen voorkeurleerstijl.

Wij bieden diverse aspecten om te onderzoeken, waarbij we in een 1-op-1 gesprek dieper ingaan op jouw persoonlijk verslag.

ONZE MOGELIJKHEDEN

Gedragsstijl

Leer je eigen gedragsstijl beter kennen aan de hand van een DISC persoonlijkheidstest. Je ontdekt niet alleen je persoonlijke voorkeur
* Dominant (D)
* Invloedrijk (I)
* Stabiel (S)
* Consciëntieus (C)
maar ook je eigen gedragsprofiel. Ben je bijvoorbeeld een Motivator, een Editor of toch meer een Harmonizer? Je ontdekt het allemaal in je eigen persoonlijke analyse.

Groei- en drijfveren

Wat vind jij belangrijk in het leven en in je werk? Het doel van de Groei drijfverenscan is inzicht te geven in jouw drijfveren ofwel waarden. Wanneer je deze voor jezelf kent kun je de keuzes die je maakt hierop afstemmen. Dichtbij je eigen waarde blijven vergroot de kans dat je gelukkig en in balans bent met wat je doet.

Persoonlijkheid

Breng je persoonlijkheid in kaart en leer wat dit voor je betekent in privé- en in werksituaties. Met meer inzicht in je persoonlijke eigenschappen kun je hiermee rekening houden bij belangrijke keuzes of lastige situaties. Met deze vragen en nabespreking krijg je helder hoe jij beweegt in de 5 dimensies

* Persoonlijke stabiliteit
* Inschikkelijkheid
* Extraversie
* Nauwgezetheid
* Openheid/Intellect


Kwaliteiten

Wat zijn je sterkste karaktereigenschappen oftewel je kernkwaliteiten? Meet het en je weet het!
Je brengt aan de hand van 50 kwaliteiten je eigen sterke punten in beeld. Weten waar je goed in bent geeft zelfvertrouwen en richting aan je keuzes.

InfO

  • je meldt je hieronder eenvoudig aan en geef aan welke test je wilt doen
  • we maken een (online) afspraak om je persoonlijke verslag te bespreken
  • je ontvangt de link en vult de vragenlijst in
  • je ontvangt het verslag die we samen uitgebreid doornemen

Investering: € 85,- incl. BTW
Hiervoor ontvang je de testvragen, het rapport en een persoonlijke bespreking.

Start je zelf onderzoek en vraag hier je eigen test aan.

%d bloggers liken dit: