MANAGEMENT & COMMUNICATIE

TRAININGEN

VOOR LEIDERS, TEAMPLAYERS EN TEAMS

Een greep uit de mogelijkheden. Alle trainingen zijn maatwerk en worden in overleg met de opdrachtgever samengesteld.

Indicatie van vergoeding: € 975,– per dagdeel. Excl. BTW, locatie kosten, catering en reiskostenvergoeding. Incl. bureauvoorbereiding, trainingsontwerp, materiaal en individuele afstemming. Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers per training.

Managementtrainingen

Voor ervaren managers die willen groeien in hun eigen leiderschap en voor managers voor wie deze rol en verantwoordelijkheid nieuw is

Strategie
Ontwikkel de strateeg in jou en leer hoe je mensen meekrijgt in de nieuwe richting. Krijg gerichte feedback in eigen gedrag en communicatie.
Modulair, gemiddeld 2 dagen

Teambuilding
In deze training leer je hoe je organisatorische groepen en teams effectiever kunt laten samenwerken. Je krijgt theoretische kaders aangereikt en gaat actief aan de slag met je eigen vaardigheden.
Modulair, gemiddeld 2 dagen

Verandermanagement
Veranderen is een kunst en het begeleiden van veranderingen een vak apart. In deze training zet je je eigen veranderdoelstellingen om in een concreet veranderplan. Met effectieve modellen en gedragsinzichten.
Modulair, gemiddeld 4 dagen

Effectief Leidinggeven
Hoe herken je en ga je om met groepsdynamiek? Welke stijlen van leidinggeven zijn er en wat is jouw persoonlijke managementstijl? Hoe zet jij jezelf zo effectief mogelijk in om medewerkers te motiveren? Deze training geeft je alle inzichten die je nodig hebt.
Modulair, gemiddeld 2×2 dagen

Leiderschap
Een meerdaagse outdoor training op een buiten locatie, waarin je (in groepsverband) volledig gefocust bent op je eigen leiderschap. Wie ben jij als leider en wat heb je nodig om hierin nog verder te groeien? Hier een kleine impressie.
Modulair, gemiddeld 2 à 3 dagen

Zelf samen te stellen
Geef zelf de te ontwikkelen onderwerpen/onderdelen aan en ik stel een trainingsontwerp met verschillende keuzemodules samen
In overleg

Communicatietrainingen

Voor managers en medewerkers die hun eigen communicatie op een hoger niveau willen brengen

Gesprekstechnieken
Welke manieren van gespreksvoering zijn er allemaal en welke gesprekstechnieken kun je hier het beste bij inzetten? Succesvolle mensen  stellen betere vragen en krijgen daardoor betere antwoorden.
1 dag / 2 dagdelen

Effectief vergaderen
Wat maakt een vergading nuttig en effectief? Welke rollen zijn er binnen een vergading en welke taken horen daarbij? Ieder overleg heeft een doel en na deze training ben jij in staat om van elke vergaderen een gestructureerd overleg naar besluitvorming te maken,
1 dag / 2 dagdelen

Conflicthantering
Veel mensen vinden conflicten spannend, maar wanneer je de fijne kneepjes ervan beheerst dan weet je je in elke conflictsituatie staande te houden.
1 of 2 dagen

Onderhandelen
We onderhandelen vaker dan we denken. Voor de één is het een spel en voor de ander een gruwel. Ontwikkel je eigen onderhandelstrategie en ga elke onderhandeling met vertrouwen in.
1 of 2 dagen

BEGELEIDING

Business Coaching
Executive coaching voor ervaren leiders en bestuurders. Meer info hierover lees je hier.
Prijsindicatie en doorlooptijd in overleg

Brownpaper Sessie
Begeleiding van een sessie met management gericht op resultaatgericht management. Bijv. strategiebepaling of probleemanalyse
1 à 2 dagdelen

Teamontwikkeling
Als trainer en coach met zeer ruime ervaring als manager van transities kun je me inzetten voor teambegeleiding.
In overleg

Transitie
Als trainer en coach met zeer ruime ervaring als manager van transities denk ik graag met je mee bij verandervraagstukken
In overleg

Aan de slag

%d