Meer over leiderschap

Leiderschap/Executive coaching, intervisie en supervisie

Groei in je leiderschap en ontwikkel je leiderschapsvaardigheden door meer zelfbewustzijn via coaching, supervisie of intervisie.
Saskia heeft 25 jaar in een grote en complexe corporate omgeving gewerkt, waarvan ruim 15 jaar in (senior) management rollen en verschillende verantwoordelijkheden. In haar laatste opdracht was ze gedelegeerd bestuurder / managing director voor een pensioenverzekeraar. Zij kent het klappen van de zweep en begeleidt graag mensen in hun ontwikkeling en inspirerend leiderschap

Wat het je biedt

 1. Zelfreflectie
  Supervisie en intervisie biedt jou als leider de gelegenheid om je eigen gedrag, besluitvormingsprocessen en leiderschapsstijl te onderzoeken en te evalueren. Je reflecteert op je sterke punten en identificeert gebieden waar je kunt groeien en verbeteren. Dit bevordert zelfbewustzijn en helpt je om effectiever te worden in je rol.
 2. Feedback
  Je krijgt waardevolle feedback van andere professionals of begeleiders. Je krijgt meer inzicht in hoe je leiderschap wordt waargenomen en ontwikkelt meer begrip hoe je acties en beslissingen van invloed zijn op anderen. Je krijgt je blinde vlekken in beeld.
 3. Probleemoplossing
  In een gestructureerde omgeving breng je uitdagende situaties of problemen in waarop je input en perspectieven van anderen ontvangt. Zo kun je samen mogelijke oplossingen verkennen.
 4. Professionele ontwikkeling
  Supervisie en intervisie biedt je een verrijking van je eigen leiderschapsrepertoire doordat het je op een toegankelijke manier in contact brengt met nieuwe kennis, vaardigheden en best practices. Hierdoor leer je van de ervaringen en inzichten van anderen en van de expertise van supervisors of intervisiebegeleiders.
 5. Ondersteuning en begeleiding
  Leiderschap kan een eenzame en uitdagende rol zijn. Supervisie en intervisie bieden een veilige ruimte waarin je kunt ventileren, reflecteren op persoonlijke uitdagingen en stressoren en steun ontvangen. Zo zorg je in een setting van lidmaatschap voor je eigen welzijn, wat je leiderschap en veerkracht versterkt.
person s hand

Boek hier je oriëntatie gesprek voor coaching/intervisie/supervisie

%d bloggers liken dit: