OPSTELLING DAG

Zet jezelf in het veld

Ieder mens maakt deel uit van een groter geheel, de verschillende systemen waarin we bewegen. Het begint al bij het gezin waarin we opgroeien. Veel van ons gedrag is in dit familiesysteem ontstaan. Maar ook onze vriendenkring, relaties en het team waarin we werken is zo’n systeem.
Ervaar een opstelling volgens de principes van Systemisch werken

Workshop Opstelling

Maak de dynamiek binnen je relaties zichtbaar

De krachten van de systemen waarin we bewegen en de groepsdynamiek hebben invloed op ons. Dit kan een positieve maar ook een negatieve invloed zijn. Van gezonde relaties worden we gelukkig, van ongezonde relaties raken we vaak gefrustreerd. ‘waarom doet hij nou zo – waarom werkt dit niet – het is ook altijd hetzelfde – ik pas me wel weer aan – etc’

Tijdens een opstelling nemen representanten nemen hierbij de plek in van mensen die er voor jou toe doen. Hoe zij in een systeem ten opzichte van elkaar staan of bewegen geeft je veel informatie, het maakt de onderlinge dynamiek zichtbaar en voelbaar. Binnen privé relaties of in de werksituatie. Een opstelling geeft inzicht in de relatielijnen en de patronen in je leven. Waarom jij doet wat je doet. Waar het contact loop of juist niet. Wat de energie en de verbinding blokkeert of herstelt. Het geeft je perspectief wat je hierin zou kunnen veranderen.

Praktische info

 • 1 dagdeel, meestal op een vrijdagmiddag
 • 1x per kwartaal: eerstvolgende op vrijdag 9 juni 2023
 • locatie: werkplaats in[frame] Spoorstraat 31a, 6953 BW, Dieren
 • 4 plekken voor mensen die vragen in brengen
  4 plekken voor representanten
 • kosten € 85,- voor inbrengers, € 50,- voor representanten, incl. BTW en locatie kosten*
  *) voor zakelijke klanten met BTW factuur excl. BTW
 • begeleiders Saskia Bakels & Liesbeth Jans (beiden gecertificeerd in Systemisch Werken, Phoenix Opleidingen Utrecht)
 • De eerstvolgende opstellingen dag is op vrijdag 9 juni 2023, van 13:00 tot ca. 17:00 uur.
  Die dag zetten we in het teken van het thema ‘PLEK’, waarbij onderwerpen kunnen spelen als plekverwisseling, verantwoordelijkheid, familiesituaties, leiderschap/ lidmaatschap, gave & opgave (kwaliteit en valkuil).
  Als vragensteller ben je vrij om je eigen onderwerp in te brengen. We horen graag van te voren of dit voor jou het geval is.

%d bloggers liken dit: