HOME

kijk eens wat vaker in de spiegel, bij de coach! #coach #zelfreflectie

Omdat je leven van jou is!

Persoonlijke ontwikkeling
Voor vol en bewust leven, in balans en harmonie
Blij zijn met jezelf

Welkom bij Saskia Bakels Training Leiderschap Coaching (kort SABA-TLC), ontwikkelplek voor persoonlijke groei

Hier kun je terecht voor meer bewustwording, meer levensenergie en meer grip op je eigen leven. Omdat later al lang is begonnen.

Service Icon 2
Training

Als je graag concreet aan de slag wilt met persoonlijke ontwikkeling door gericht te oefenen en je samen met en van anderen wilt leren.

Service Icon 2
Coaching

Wanneer je behoefte hebt aan aan groei in je persoonlijke leven en jezelf in een 1-op-1 setting beter wilt leren kennen.

Service Icon 2
Leiderschap

Omdat je wilt groeien in leiderschap, verantwoordelijkheid neemt voor wat je doet en voor de invloed van je gedrag op anderen.

white petaled flower
Training

Onze trainingen bieden waardevolle kansen voor reflectie en zelfontdekking waardoor je een groter bewustzijn ontwikkelt. Je doet inzichten op over jezelf (sterke en zwakke punten, persoonlijke waarden en doelen) die je vervolgens toe kunt passen in je persoonlijke ontwikkeling en een betekenisvol en vervullend leven. In een training doe je – in relatief korte tijd en op een gestructureerde manier – leerervaringen op waarmee je je kennis, vaardigheden en competenties vergroot. Door gericht te oefenen versterk je bovendien je zelfvertrouwen.

abendstimmung ball shaped clouds dawn
Coaching

Coaching is persoonlijke begeleiding bij je eigen ontwikkelvraag. Die kan gaan over je persoonlijke leven of over dingen waar je op je werk of op school tegenaan loopt. Omdat je er zelf even niet uit komt. Maar ook over specifieke gebeurtenissen, zoals omgaan met stress of ziekte, uitdagingen binnen relaties of rouw en verlies. Een coach helpt je je weerbaarheid, veerkracht, eigen wijsheid en je sociale vermogens te versterken.

Veel voorkomende thema’s zijn behoefte hebben aan meer authenticiteit (met meer gemak, vanzelfsprekendheid en ontspanning jezelf willen zijn), zingeving (een vervullend leven leiden, volgens je eigen waarden en door ontplooiing van je unieke talenten) en balans (rust en harmonie, met bewustzijn van energie en intuïtie).

reflectie op eigen leiderschap
Leiderschap

In begeleiding met een focus op jouw leiderschap onderzoek je vragen zoals van waaruit geef jij leiding, hoeveel ruimte is hierin voor jou en voor de ander, hoe zorg je voor balans en wat is je bijdrage aan het grotere geheel.

Nieuw: Kick-start

Bevlogen, enthousiast en met passie leven vanuit bezieling! Wie wil dat nou niet? Ben je het even kwijt of zit je een beetje vast? Maak met behulp van een ‘kick-start’ deze zomer – net als vroeger – een enorme groeispurt! Ga nieuwe inzichten verder exploreren, zodat je na rust en pauze met hernieuwde visie en energie aan de slag kunt.

Ook heel effectief voor wanneer je geen zin/tijd hebt voor lange trajecten met veel sessies. Voor gezellig praten maar niets opschieten of veranderen.

Wil je je eigen levensvonk nieuw leven inblazen? Bijna uit elkaar barsten van energie, plezier en een heldere stimulerende richting?

Boek dan je eigen kick-start! Of je nu vast zit in een probleem of gericht op zoek bent naar een oplossing, ik help je een stap verder.

 • Wat: online sessie van ca. 1 uur
 • Waarom: je krijgt snel inzicht in de essentie van je vraag en hoe de gewenste verandering of levenskracht te manifesteren. Vanuit contact met jezelf, aangevuld met mijn wijsheid (kennis, ervaring, intuïtie, grotere geheel). Ik breng snel aan de oppervlakte waar het bij jou om draait, zo dat je er op een nieuwe manier naar kunt kijken en meer eigen ruimte, energie en aantrekkende doelen zult ervaren. Voor een verhelderend perspectief, verfrissende keuzes en concrete acties.
 • Inclusief:
  – kort verslag
  – (huis) werkopdracht
  – toepasbare info, tool en of werkmethode (maatwerk, afhankelijk van opdracht)
  – terugkoppel gesprek na 2 tot 3 maanden
 • Prijs: € 175,- (voor consumenten incl. BTW, zakelijk excl. BTW)

Wat mensen hierover tegen mij zeggen:

Je komt snel tot de kern en legt zonder oordeel bloot wat ik zelf – bijzonder genoeg – niet zag. Zo kon ik zien en voelen hoe averechts mijn reactie werkte en wat ik kon doen om effectiever en vooral meer in verbinding te zijn en te blijven. Dit gaf mij diep inzicht en helderheid in wat ik (anders/beter) kon doen.

Na 1 online gesprek met jou was de impact op de medewerker die veel conflicten had in het team al groot. Zijn houding en gedrag was significant anders wat de onderlinge samenwerking sterk verbeterde.

De woorden die je aan mijn diepste kern en beleving geven raakten mij enorm. De persoonlijke essentie zin die je voor me uitsprak was spot-on en draag ik bij me als een soort mantra. Heel waardevol.

Klinkt helemaal als iets voor jou?
Je boekt je afspraak eenvoudig via de knop hieronder.
Ook leuk: voor alle afspraken in juni geldt ‘niet goed geld terug’.

NB Het is geen quick fix, je zult er zelf nog wel iets mee moeten doen. Groei komt van binnenuit en kost tijd en aandacht.

anonymous person kicking sun under sunset sky
over mij

Saskia Bakels, eigenaar | coach | trainer

Ik leer je jezelf beter kennen, anders te kijken en erop te vertrouwen dat alles mogelijk is.

Wie ik ben

Ik ben Saskia Bakels, trainer en coach met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en mensen. Van nature nieuwsgierig en open. Ik onderzoek graag wat mensen beweegt, zoek verbinding en maak groei mogelijk.

“Je heerlijke eerlijkheid. Dat je de dingen zegt zoals ze zijn. Fijn!”

“Wat kan ik genieten van jouw vrolijke samensmelten van openstaan voor spiritualiteit en de relativerende, aardse blik daarop.”

Wat ik doe

Mijn aanpak is gericht op meer inzicht in jezelf (wie ben je) gecombineerd met duidelijke richting (wat wil je) en doelgerichte acties (wat ga je doen)

Dit doe ik o.a. door ruimte te geven aan reflectie, inzicht te bieden, kwaliteiten te versterken en aandacht te geven aan valkuilen en veronderstelde belemmeringen.

“Bedankt voor het spiegelen van laten stromen. Het verbonden zijn met je gevoelens en dat te laten stromen> het maakt krachtig als vrouw en geeft bestaansrecht. Dat is voor mij heel inspirerend!”

Wat ik kan

Vanaf ca. 2004 houd ik mij bezig met het realiseren en begeleiden van ontwikkeling. De eerste jaren in de rol van manager binnen de financiële dienstverlenging, sinds 2018 als professioneel coach en trainer.
Gediplomeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO)

Relevante vakopleidingen: 3-jarige professionele communicatie (coaching) – Effortless Coaching – trainersopleiding – NLP – systemisch werken – transactionele analyse – psychosociale basiskennis – narratieve begeleiding

Kernkwaliteiten: mensgericht – resultaatgericht – humor – intuïtie – verbindend – liefdevol – moedig

ERVARINGEN: WAT KLANTEN ZEGGEN

Blogs


 • Leven vanuit je ware zelf

  𝐉𝐞 ‘𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟’… 𝐰𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐚𝐭 𝐝𝐚𝐧?Het ‘zelf’ is de positieve kern waar ieder mens mee wordt geboren. Het is wat je werkelijk, diep van binnen, echt bent. Het zelf heeft een actualiseringstendens: het wil zijn verborgen talenten actualiseren. Dit maakt elk individu uniek. Leven vanuit je ware zelf geeft veel meer voldoening dan overleven. 𝐇𝐞𝐭… Read more

 • Omgaan met werkdruk, verzuimpreventie door coaching

  𝐇𝐨𝐞 𝐠𝐚 𝐣𝐢𝐣 𝐨𝐦 𝐦𝐞𝐭 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐝𝐫𝐮𝐤? Het is al lang geen nieuws meer dat de krapte op de arbeidsmarkt zijn weerslag heeft op personeel. Elke beroepsgroep kampt inmiddels met personeelstekorten met als gevolg hogere werkdruk en dreigende uitval voor steeds meer werknemers.1,3 miljoen werknemers hebben last hebben van burn-out klachten met als koplopers het onderwijs,… Read more

 • * 𝐎𝐧𝐭𝐬𝐩𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧 * 𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤𝐤𝐞𝐧 * 𝐎𝐧𝐭𝐰𝐢𝐤𝐤𝐞𝐥𝐞𝐧 *

  Dat is mijn motto en mijn aanpak 𝐎𝐧𝐭𝐬𝐩𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧Zonder ontspanning is geen groei mogelijk. Het is biologisch gezien en in de kwantumfysica een feit dat ons hele fysieke en mentale systeem maar één kant op kan bewegen: ergens naar toe (veilig) of ergens van af (gevaar). Bij stress stokt de adem en stroomt de energie niet… Read more

 • Ik bevroor…

  We zijn er allemaal mee bekend: de fight/flight/freeze reactie op gevaar en/of stress. Waarbij ons overlevingsmechanisme ons lichaam in optimale staat van paraatheid zet. Maar wat nou als het gevaar niet wijkt, langdurig wordt?Wat als je nog te jong bent/was om te begrijpen wat er gebeurt?Wat als je (nog) niet over de middelen beschikt om te… Read more

 • HSP en afwijzing

  Ben jij Hoog Sensitief? Voel jij je snel ‘afgewezen’ en komt dat hard aan? Bedenk dan wat vaker dat je waarschijnlijk niet ècht afgewezen wordt, dat het niet aan jou ligt èn dat je aan de gedachte van afwijzing iets kunt doen. Grote kans dat je jezelf in onderstaande herkent. Lees vooral ook de tips… Read more

 • Heb jij je doelen helder?

  Het belang van een heldere, relevante motiverende doelenstrategie Het allerbelangrijkste bij het vaststellen van je doelen: check wat voor type doelen je hebt vastgesteld! Zijn het EIND-DOELEN – doelen die horen bij de menselijke ervaring- of zijn het MIDDELEN-DOELEN – dingen die we nodig hebben om dat te bereiken, zogenaamde ALS-DAN doelen? Wanneer we deze… Read more

Nieuwsbrief