HOME

kijk eens wat vaker in de spiegel, bij de coach! #coach #zelfreflectie

Omdat je leven van jou is!

Persoonlijke ontwikkeling
Voor vol en bewust leven, in balans en harmonie
Blij zijn met jezelf

Welkom bij Saskia Bakels Training Leiderschap Coaching (kort SABA-TLC), ontwikkelplek voor persoonlijke groei

Hier kun je terecht voor meer bewustwording, meer levensenergie en meer grip op je eigen leven. Omdat later al lang is begonnen.

Service Icon 2
Training

Als je graag concreet aan de slag wilt met persoonlijke ontwikkeling door gericht te oefenen en je samen met en van anderen wilt leren.

Service Icon 2
Coaching

Wanneer je behoefte hebt aan aan groei in je persoonlijke leven en jezelf in een 1-op-1 setting beter wilt leren kennen.

Service Icon 2
Leiderschap

Omdat je wilt groeien in leiderschap, verantwoordelijkheid neemt voor wat je doet en voor de invloed van je gedrag op anderen.

white petaled flower
Training

Onze trainingen bieden waardevolle kansen voor reflectie en zelfontdekking waardoor je een groter bewustzijn ontwikkelt. Je doet inzichten op over jezelf (sterke en zwakke punten, persoonlijke waarden en doelen) die je vervolgens toe kunt passen in je persoonlijke ontwikkeling en een betekenisvol en vervullend leven. In een training doe je – in relatief korte tijd en op een gestructureerde manier – leerervaringen op waarmee je je kennis, vaardigheden en competenties vergroot. Door gericht te oefenen versterk je bovendien je zelfvertrouwen.

abendstimmung ball shaped clouds dawn
Coaching

Coaching is persoonlijke begeleiding bij je eigen ontwikkelvraag. Die kan gaan over je persoonlijke leven of over dingen waar je op je werk of op school tegenaan loopt. Omdat je er zelf even niet uit komt. Maar ook over specifieke gebeurtenissen, zoals omgaan met stress of ziekte, uitdagingen binnen relaties of rouw en verlies. Een coach helpt je je weerbaarheid, veerkracht, eigen wijsheid en je sociale vermogens te versterken.

Veel voorkomende thema’s zijn behoefte hebben aan meer authenticiteit (met meer gemak, vanzelfsprekendheid en ontspanning jezelf willen zijn), zingeving (een vervullend leven leiden, volgens je eigen waarden en door ontplooiing van je unieke talenten) en balans (rust en harmonie, met bewustzijn van energie en intuïtie).

reflectie op eigen leiderschap
Leiderschap

In begeleiding met een focus op jouw leiderschap onderzoek je vragen zoals van waaruit geef jij leiding, hoeveel ruimte is hierin voor jou en voor de ander, hoe zorg je voor balans en wat is je bijdrage aan het grotere geheel.

Nieuw: Kick-start

Bevlogen, enthousiast en met passie leven vanuit bezieling! Wie wil dat nou niet? Ben je het even kwijt of zit je een beetje vast? Maak met behulp van een ‘kick-start’ deze zomer – net als vroeger – een enorme groeispurt! Ga nieuwe inzichten verder exploreren, zodat je na rust en pauze met hernieuwde visie en energie aan de slag kunt.

Ook heel effectief voor wanneer je geen zin/tijd hebt voor lange trajecten met veel sessies. Voor gezellig praten maar niets opschieten of veranderen.

Wil je je eigen levensvonk nieuw leven inblazen? Bijna uit elkaar barsten van energie, plezier en een heldere stimulerende richting?

Boek dan je eigen kick-start! Of je nu vast zit in een probleem of gericht op zoek bent naar een oplossing, ik help je een stap verder.

 • Wat: online sessie van ca. 1 uur
 • Waarom: je krijgt snel inzicht in de essentie van je vraag en hoe de gewenste verandering of levenskracht te manifesteren. Vanuit contact met jezelf, aangevuld met mijn wijsheid (kennis, ervaring, intuïtie, grotere geheel). Ik breng snel aan de oppervlakte waar het bij jou om draait, zo dat je er op een nieuwe manier naar kunt kijken en meer eigen ruimte, energie en aantrekkende doelen zult ervaren. Voor een verhelderend perspectief, verfrissende keuzes en concrete acties.
 • Inclusief:
  – kort verslag
  – (huis) werkopdracht
  – toepasbare info, tool en of werkmethode (maatwerk, afhankelijk van opdracht)
  – terugkoppel gesprek na 2 tot 3 maanden
 • Prijs: € 175,- (voor consumenten incl. BTW, zakelijk excl. BTW)

Wat mensen hierover tegen mij zeggen:

Je komt snel tot de kern en legt zonder oordeel bloot wat ik zelf – bijzonder genoeg – niet zag. Zo kon ik zien en voelen hoe averechts mijn reactie werkte en wat ik kon doen om effectiever en vooral meer in verbinding te zijn en te blijven. Dit gaf mij diep inzicht en helderheid in wat ik (anders/beter) kon doen.

Na 1 online gesprek met jou was de impact op de medewerker die veel conflicten had in het team al groot. Zijn houding en gedrag was significant anders wat de onderlinge samenwerking sterk verbeterde.

De woorden die je aan mijn diepste kern en beleving geven raakten mij enorm. De persoonlijke essentie zin die je voor me uitsprak was spot-on en draag ik bij me als een soort mantra. Heel waardevol.

Klinkt helemaal als iets voor jou?
Je boekt je afspraak eenvoudig via de knop hieronder.
Ook leuk: voor alle afspraken in juni geldt ‘niet goed geld terug’.

NB Het is geen quick fix, je zult er zelf nog wel iets mee moeten doen. Groei komt van binnenuit en kost tijd en aandacht.

anonymous person kicking sun under sunset sky
over mij

Saskia Bakels, eigenaar | coach | trainer

Ik leer je jezelf beter kennen, anders te kijken en erop te vertrouwen dat alles mogelijk is.

Wie ik ben

Ik ben Saskia Bakels, trainer en coach met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en mensen. Van nature nieuwsgierig en open. Ik onderzoek graag wat mensen beweegt, zoek verbinding en maak groei mogelijk.

“Je heerlijke eerlijkheid. Dat je de dingen zegt zoals ze zijn. Fijn!”

“Wat kan ik genieten van jouw vrolijke samensmelten van openstaan voor spiritualiteit en de relativerende, aardse blik daarop.”

Wat ik doe

Mijn aanpak is gericht op meer inzicht in jezelf (wie ben je) gecombineerd met duidelijke richting (wat wil je) en doelgerichte acties (wat ga je doen)

Dit doe ik o.a. door ruimte te geven aan reflectie, inzicht te bieden, kwaliteiten te versterken en aandacht te geven aan valkuilen en veronderstelde belemmeringen.

“Bedankt voor het spiegelen van laten stromen. Het verbonden zijn met je gevoelens en dat te laten stromen> het maakt krachtig als vrouw en geeft bestaansrecht. Dat is voor mij heel inspirerend!”

Wat ik kan

Vanaf ca. 2004 houd ik mij bezig met het realiseren en begeleiden van ontwikkeling. De eerste jaren in de rol van manager binnen de financiële dienstverlenging, sinds 2018 als professioneel coach en trainer.
Gediplomeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO)

Relevante vakopleidingen: 3-jarige professionele communicatie (coaching) – Effortless Coaching – trainersopleiding – NLP – systemisch werken – transactionele analyse – psychosociale basiskennis – narratieve begeleiding

Kernkwaliteiten: mensgericht – resultaatgericht – humor – intuïtie – verbindend – liefdevol – moedig

ERVARINGEN: WAT KLANTEN ZEGGEN

Blogs


 • EEN ANDERE KIJK OP LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

  Je kunt er haast niet omheen, de behoefte aan ‘nieuw leiderschap’. Er wordt veel over geschreven. Maar wat is dat dan, nieuw leiderschap? En hoe ontwikkel je het? Zoveel de term gebruikt wordt, zo weinig hoor je over nieuwe vormen van ontwikkeling en training van dit leiderschap. Terwijl het bekende gezegde luidt ‘als je blijft… Read more

 • Business Coaching

  BEN JIJ TOE AAN EEN BUSINESSCOACH? Waarom een businesscoach? Veel ondernemers, directeuren, bestuurders, leiders en managers lopen op een bepaald moment vast. Hun privéleven lijdt onder de uren die ze aan het bedrijf besteden, er is weerstand op de werkvloer of ze willen groeien maar lopen hierin tegen beperkingen aan. Een ondernemerscoach is een professional… Read more

 • Hechting & loyaliteit, ontkenning & (h)erkenning

  Ons lichaam is een bijzonder en intelligent informatiesysteem. Alles wat we niet direct of niet volledig kunnen verwerken slaat het voor ons op. Voor een later moment, een andere tijd, geschiktereomstandigheden, waarin we beter in staat zijn om e.e.a. gefaseerd teverwerken. Dit wonderlijke systeem treedt vooral in werking bij trauma en verlies. Gebeurtenissen die zo zo… Read more

 • De kunst van veranderen

  Als manager heb je veel verantwoordelijkheden en één daarvan draait meestal om het op een effectieve en efficiënte manier bedenken en uitvoeren van veranderingen. Omgaan met veranderingen mag dan wel de nieuwe status quo zijn, dat betekent niet dat elke leidinggevende hiervoor de vereiste kennis en vaardigheden al in de vingers heeft.  Het leiden, organiseren… Read more

 • Energiewerk, eigenlijk heel logisch

  Tja, energiewerk……. Mensen vragen mij regelmatig hoe dat healing en reading nou precies werkt. Want wat zich niet eenvoudig laat zien, bewijzen of uitleggen laat zich vaak ook niet gemakkelijk begrijpen en aannemen. En naast de geïnteresseerden ontmoet ik natuurlijk ook regelmatig mensen die hier een meer sceptische danwel ongelovige kijk op hebben. Dus hierbij een… Read more

 • Blog juli 2020

  Wat als je ‘ondanks’ nou eens vervangt door ‘dankzij’? Het kan zomaar een andere kijk op jouw eigen geschiedenis geven. Als ik op deze manier naar mijn eigen verhaal kijk dan was er heel veel wel, maar ook het een en ander niet. En op momenten dat ik mij gelukkig prijs met mijn persoonlijke succes… Read more

Nieuwsbrief